Vita heeft waterpokken, vandaag niet vliegen!
Door:
Blijf op de hoogte en volg Familie
01 Mei 2010 | Nederland, Leiden
Het is wel vreemd, we zijn de afgelopen weken erg druk bezig geweest om alles voor vandaag te organiseren; opruimen, inpakken, huis leeghalen voor de huurders, restjes opeten, afscheid nemen van familie, vrienden, vriendjes, juffen, sport, administratie afronden, enz. En dan hebben we nu 1 week niets te doen! Nou ja, ook lekker, dan kunnen we de laatste zaken op ons gemak doen en het huis nog wat opruimen.
01 Mei 2010 - 22:00
Pat En Daan:
Jammer dat jullie t vertrek een week uit hebben moeten stellen. Hoop dat Vita snel beter is! -
02 Mei 2010 - 08:52
Jeroen:
Een nieuw afscheidsfeestje lijkt me wel op z'n plaats ;) -
07 Mei 2010 - 14:52
Maureen:
Hey familie,
Hoe gaat het nu jullie en vooral hoe gaat met Vita. Hopelijk gaat het grote avontuur morgen beginnen!!! -
07 Mei 2010 - 19:28
Jessica:
Hoop dat het weer helemaal goed gaat met Vita en dat jullie morgen heerlijk aan jullie reis kunnen gaan beginnen...
Heeel veeel plezier en geniet ervan!!!!!!!
12 Mei 2010 - 19:38
Jan En Mieke:
Was reuze leuk en gezellig 5 mei in het Park. Ga jullie verslag volgen! Enorm gaaf dat jullie dit gaan doen!! -
13 Mei 2010 - 18:39
Ilonka Nederpel:
wat balen dat vita toch nog op het laatste moment de waterpokken heeft gekregen.hopelijk gaat het weer goed met haar. -
17 Mei 2010 - 12:41
Andrea En Jeroen:
Lieve familie Helder,
Hartelijke groeten uit Bali. We hebben een fantastische reis gehad in Sumatra en Java en rusten nu lekker uit op Bali. We vroegen ons af of jullie al vertrokken zijn?
Groetjes, Andrea en Jeroen -
19 Mei 2010 - 16:11
Conny:
Hebben jullie in die hangmat in fiji geen bereik of zo? Ik wacht met smart op een nieuw verslag!!